Saturday

BAKUL HAMPER ROTAN


Update Kepada Pengusaha Hamper

Bersempena dengan Hari Raya, Hari deepavali, Tahun Baru Cina Pihak kami sedang stock pile kan 2 jenis bakul hamper di bawah ini untuk bungkusan Hamper Hari Raya anda.

1.Yang Bulat : (Saiz : 10 x 2 inci tingggi-  (±)15" bahagian rotan lepas -unweaved portion)
2. Yang Bujur : (9.5 x 6.5 inci x 2 inci Tinggi -(±) 15" bahagian rotan lepas -Unweaved portion)

Sila Buat tempahan Awal agar kami dapat menyiapkan bakul berikut.

Due to overwhelming request for the hamper basket / bakul hamper, we have decided to included various type of the so called "hamper basket , bakul hamper , bakul hadiah, goodies basket etc" . Bakul hamper ni payah sikit nak simpan stok , pasal keperluan pelanggan bermusim dan keperluan pelbagai mengikut saiz, bentuk, acara dll.


Bakul Hamper /Hantaran Kami (Bakul Sahaja- Tanpa Hiasan )





Hamper open Bulat H001
- 10 x 2 inci - (±)15 Inci bahagian rotan lepas
RM17.50   NOW RM 15.50

Tempah segera : 100 unit ready stock

sparkle - http://www.sparklee.com




Hamper open Bujur -H002
 9.5 x 6.5 inci - (±)15" bahagian rotan lepas -Unweaved portion
RM16.00  NOW RM 15.50

call/sms/whatapp 013-5336173 / email: shamliz@yahoo.com

Tips

  • Sila buat tempahan awal sebelum sesuatu event agar bakul dapat disiapkan pada tarikh yang diperlukan
  • bakul yang di paparkan adalah sample yang pernah di tempah/beli oleh pelanggan , it may be varies subject to your needs....




call /sms :013-5336173

CONTOH-CONTOH HIASAN YG BOLEH DIBUAT DENGAN BAKUL DIATAS.

(Nota: kami hanya menjual bakul sahaja, gambar hiasan hanya lah contoh idea kepada anda bagaimana untuk menghias dan merupakan sebahagian dari hasil kerja ex customer saya.)




















Yang Ini 12x2 inci

sample 10x2 inci

Latest Sample from customer

by Puan Jamia KL

By Puan Mia - seremban

Hamper Hari Raya Puan Jamia 100+ pcs

By :Puan Huda... Untuk di beri hamper Korporat kepada pelanggan


Bakul di bawah ni customer buat hiasan rumah...siap dengan  bunga warna warni
a very simple house decoration...kat dalam tu siap ada seekor burung hiasan
Kreatif ....dibuat macam sangkar hiasan....for home decoration



===========================================


logo maker - http://www.sparklee.com



Anda mahu doorgift seperti diatas?

Saya mempunyai masalah, sebab ramai customer meminta bakul doorgift/ mini hampers yang murah. So after due diligent survey, saya buatkan satu bakul doorgift yang praktikal dan mudah di hias.

Original Idea adalah dari bakul buluh berikut:


Tetapi saya tak ada stok buluh dan tak reti anyam buluh...ni semua import dari china/vietnam...skarang dah tak de stok

So , I buat la anyaman berkonsepkan berikut, tetapi dari ROTAN lah....yang penting Murah Mudah dan Praktikal

Hasilnya Yang Bakul Ini

MINI HAMPER/ DOORGIFT BASKET

For:         Hantaran, Door gift dan lain-lain

SIZE' :   Base 3 inci Top 4 inci dan unweaved portion 7.5 inci


Pertama:

Anda boleh  bentukkan bakul diatas menjadi bentuk mini hamper seperti dibawah ini

seterusnya:

Anda bunjutkan dengan Kain Jaring / Kain satin ataupun Plastik jernih sahaja
Ikatkan teben dan Hias mengikut citarasa anda

Isikan : Door gift pilihan anda
Kurma/ kuih Tradisonal / Dodol/ Manisan atau apa sahaja Stuff pilihan anda

Mudah Kan!!!!!




Mudah Murah dan cantikkan


ATAU

Bunjutkan sahaja seperti dibawah




so guna la kreativiti U all untuk menccantikkannya dan more presentable....katanya U all nak bakul yang murah....nah ni la termurah yang boleh saya buatkan... ikut la idea gambar di bawah ni utk hiasan


Quantity1-56-1011-2020-5050-100101-200200 and above
RM43.83.73.53.33.2call/sms







2 comments:

  1. kat mana nak beli bakul mcm tu??? yg ada cookies tu

    ReplyDelete
  2. Cool, I love this. You really have a nice blog.. keep up a good work..feel free come to my blog  korean fashion online | korean fashion online malaysia | Malaysia Online Shopping have a nice day...

    ReplyDelete